FRÅGA OM PRODUKTER

stäng
  • * obligatoriska fält
  • SÄND

Recomandati Service

stäng
  • * obligatoriska fält
  • SÄND

Elektro-Plast

Listare

Cutii ermetice acoperite PH

Cutiile ermetice pot fi utilizate în instalaţiile acoperite şi în special în instalaţiile exterioar acolo unde este necesar un grad ridicat de protecţie.
Familia de cutii ermetice cuprinde 45 de versiuni care se deosebesc prin dimensiuni, construcţie sau dotare şi modul de introducere a cablurilor în interiorul cutiei.
Se deosebesc prin construcţia simplă alcătuită din suport şi capacul cutiei. Suportul are trei variante: versiunea cu slăbiri pentru presgarnituri, versiunea fără slăbiri precum şi versiunea cu presgarnituri flexibile montate, care au funcţia de canale pentru cabluri adaptate pentru diferite tipuri de conductori.
Următorul element care face parte din cutia "CE" este capacul care prezintă două înălţimi. Ambele piese sunt îmbinate cu şuruburi efectuate din material sintetic ceea ce asigură conexiunea fermă şi rezistentă la coroziune a acestora. Cutia este dotată cu garnitură ermetică care asigură etanşeitatea cutiei împotriva prafului şi un grad ridicat de protecţie IP. Pe lângă acestea ca şi piesă de izolare s-au utilizat obtoratoare, care sunt folosite pentru a proteja piesele proeminente ale conexiunilor de piesele electrice situate în cutie. Cutia mai poate fi dotată cu bloc terminal, placă de montare sau euroşină. Seria „HERMET box” cuprinde de asemenea cutii rotunde de instalare "CR" care sunt cel mai des utilizate în instalaţiile monofazate. Acestea există în trei dimensiuni şi sunt dotate cu canale flexibile pentru cabluri. În aceste cutii s-au folosit capace de strângere care permit deschiderea şi închiderea rapidă şi confortabilă a cutiei. Protecţia împotriva umidităţii este asigurată de gradul ridicat de protecţie IP 44.

Fråga om produkter i en viss kategori
Listare

TEKNISKA DATA